Експериментът "Царичина" е най-голямото мошеничество

27.02.2014

Експериментът "Царичина" е най-голямото мошеничество, което съм наблюдавал в съзнателния си живот. Това каза в сутрешния блок на TV7 директорът на Националния исторически музей (НИМ) проф. Божидар Димитров. Той е бил част от държавната комисия, която е назначена от правителството, за да разследва разкопките.

Проф. Димитров сподели, че техният доклад не е бил огласен и е останал за ползване във Министерството на отбраната.

"Самата операция започва в нарушение на българското законодателство, по-специално на Закона за културно историческото наследство", категоричен е директорът на НИМ. По думите му копането започва след докладване от Кекеменов - екстрасенс от Пловдив, който е имал връзки с властта.

"Не намират нищо, разбира се. Разкарват Кекеменов, сядат и започват да мислят какво да правят. А жената на един от офицерите - Елена Логинова, изведнъж започнала да получава съобщения от извънземна цивилизация. Въпросната цивилизация съобщила, че вселената се управлява от българи, а самите ние сме едно семе, пръснато на Земята на определена територия и нещо като спяща клетка на тази извънземна българска цивилизация", коментира Божидар Димитров.

Директорът на НИМ добави, че според разказа на Логинова, е трябвало да ни събудят, за да се справим в голяма опасност - без да е уточнено каква точно, но ние, българите, сме призвани да спасим планетата. "За целта трябва да копаем на "Царичина дупка", защото неизвестно на колко метра дълбочина там има заровен кристал с формата на пирамида, който е натъпкан с технологична информация за нови машини и военно оборудване", допълни още Димитров.

По думите му пророчеството е казало, че трябва да се копае само на ръка и само от четирима офицери, които обаче не са копали, а са възложили тежката работа на "трудоваци".

"Трима министри щедро субсидираха проекта тази операция "Слава". Общо с 16,5 млн. лв., което са много пари. Доколкото разбрах офицерите са приключили проекта с много добри придобивки", твърди Димитров. Той цитира професори по геология, според които скалите са били с шисти, които се копаят много леко - "почти като кашкавал".

"Това е чудовищна измама. Беше уволнен само един полковник. Умът ми не побира как може да се случи такова нещо", завърши Божидар Димитров.

източник:24chasa.bg, връзка към цялата статия - линк